lediga jobb

social media manager

Har du Malmös vassaste penna, är en noggrann projektledare som är duktig på att läsa mellan raderna och är helt med på varför marknadsföring inom sociala medier håller på att ta över reklambranschen?

praktikplats

Gillar du att fota, filma eller skriva texter?
Inför varje termin har vi möjlighet att erbjuda praktikplatser hos oss på Creative Peoples. Du får lära känna kreativa kollegor på Malmös snyggaste och kreativaste kontor.

spontanansökan

Vi är alltid på jakt efter kreativa talanger. Är du grym på att producera innehåll, skapa vattentäta digitala strategier eller kanske en fena på kundrelationer och projektledning? Skicka en spontanansökan till oss.

vi är Creative Peoples,

experter på sociala medier som genom tydliga strategier och starka idéer vet hur man utvecklar rätt koncept och skapar innehåll som engagerar just ert företags målgrupp – och driver ert varumärke framåt. Våra största styrkor är kreativitet, always on, be kind och vi ser oss själva som en extern inhouse-byrå. En social mediekanal behöver hållas levande och följa utvecklingen. Med oss når ni faktiska och mätbara resultat genom innehåll och annonser till Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter och andra kanaler som er målgrupp använder.

följ oss på sociala medier

Footer