queen of
planning

Vi söker en queen of planning.

Vi är en social media byrå som till vardags producerar content för olika kunders räkning anpassat till digitala plattformar. Just nu är vi i en rolig fas där vi behöver stärka vårt creative team i Malmö.

OM POSITIONEN:
Som vår queen of planning kommer du vara ansvarig för övergripande och detaljerad produktionsplanering. Vi är på jakt efter en person som har det lilla extra ögat för detaljer små som stora och är en naturlig doer. Du kommer vara med i uppstarten av kreativa projekt där du kommer vara en del av skapandet och sedan vara med längs med hela processen.
Du kommer också vara en del av strategisk planering och utförande. Det kan vara allt som att hålla i workshops, pitch möte mm

För att passa för denna rollen tror vi att du behöver vara en utåtriktad person nära till skratt och har tidigare erfarenhet av att arbeta i team, du har varit med att producera film/bild och har kanske också vana vid att frilansa.

Har du koll på digitala trender, adobe programmen och är till vardags en flitig användare av sociala medier är det ett stort plus.

– Tjänsten är en projektanställning,
– Körkort är ett krav.
– Resor i tjänsten kan förekomma
– Tillträde: våren/sommaren 2019

Så här ansöker du
Skicka en kort videohälsning till oss på max 2 minuter. Glöm inte att bifoga CV + personligt brev samt refrenser. Ansök till career@creativepeoples.se med rubriken “Queen of planning”

Rekrytering sker löpande! Har du frågor om tjänsten kontakta stina.m@creativepeoples.se

Footer