social media manager

Vi söker en social media manager.

Har du Malmös vassaste penna, är en noggrann projektledare som är duktig på att läsa mellan raderna och är helt med på varför marknadsföring inom sociala medier håller på att ta över reklambranschen? Vi söker just nu en driven, positiv och kreativt nytänkande person som vill vara en del av vårt team.

OM POSITIONEN:

Som Social media manager hos Creative Peoples blir du en del av ett peppigt, kreativt och framåtsträvande gäng som drivs av utmaningar och arbetar tillsammans som ett lag. Hos oss får du chansen att skriva för- och arbeta med olika kunder inom allt från förpackningsindustrin till hudvård och skönhetsprodukter. Att hitta rätt i en redan utformad tonalitet, och att själv hjälpa företag hitta sitt unika sätt att kommunicera på – från början till leverans.

Du är en del av ett kreativt team som tillsammans tar fram idéer för att sedan förverkliga dem. Din roll är bred och hos oss är ingen dag den andra lik – från att vara med på livliga produktioner, till workshops eller att skriva annonser som den här!

Det är viktigt för oss att känna att vi arbetar tillsammans med varandra som ett team, med fokus på hur vi kan hjälpa våra kunder att nå sina mål.

Vi ser gärna att du har gått en utbildning inom copywriting, marknadsföring eller likvärdigt, och att du har ett eller ett par års erfarenhet som reklamskribent.

Exempel på arbetsuppgifter:
– Projektledning
– Kundkontakt
– Digital annonsering
– Nyhetsbrev
– Pressmeddelanden
– Inläggscopy på SV & ENG

Det är ett + om du har kunskap att samla KPI:er och mäta resultat.

Så här ansöker du
Skicka en kort videohälsning till oss på max 2 minuter. Glöm inte att bifoga CV + personligt brev samt portfolio. Ansök till career@creativepeoples.se med rubriken “Social Media Manager”

Rekrytering sker löpande med sista ansökningsdag den 30 oktober 2018

Har du frågor om tjänsten kontakta stina.m@creativepeoples.se

Footer