digitala strategier

En tydlig strategi är stommen i dina sociala kanaler och det som bär budskapet mot rätt publik. Vi arbetar med ditt projekt, från strategi till uppföljning och förstår hur ditt budskap ska kunna träffa rakt i hjärtat på din målgrupp. Tillsammans skapar vi hållbara och mätbara resultat som når ända fram.

Kontakta oss >

kreativ produktion

Vår inhouse-produktion gör att vi kan bygga kanalanpassade koncept och realisera dem med hög flexibilitet. Vi arbetar med stor fokus och nyfikenhet, där vi triggas av projektets utveckling. Vi är alltid först med de senaste trenderna och drivs av att ni ska nå ut i bruset med ert budskap.

Kontakta oss >

löpande hantering

Vi sköter allt! Vi är bäst på att hänga med i de senaste trenderna och har koll på detaljerna som gör skillnad när ni marknadsför er via sociala medier.

Creative Peoples kan alltid göra störst skillnad när ni använder våra tjänster löpande under en längre period. En social mediekanal behöver hållas levande och följa en ständig utveckling med trender och uppdateringar av nya funktioner. Vårt team består av millennier och experter på sociala medier som med olika kunskapsområden och nischer ser till att du får ut  mest av dina löpande kanaler.

Kontakta oss >

Footer